Тхір Ігор Ігорович
Тхір Ігор Ігорович
Хирург
Написать сообщение

Написать сообщение

Вы можете задать вопрос этому специалисту бесплатно! Ваш вопрос будет отправлен в виде сообщения и мы уведомим Вас об ответе врача

Основная информация о враче

Специальность и направления работы
Местоположение
Украина, Сумы
Написать сообщение
бесплатно

Получите видеоконсультацию врача в пару кликов!

  • Быстро решить волнующую проблему
  • Консультироваться дешевле

Ответ на вопрос от пациента

06 февраля 2024 в 21:49

Після лікування бешихи шкіра на гомілці дуже суха, вкрита начеб то чешуйками білими. Чим можна сказати шкіру? Ношу компресійні колготи.

Добрий вечір, відпишіть в приватні повідомлення і зробіть фото процесу який у Вас на ногах, потрібно розуміти що це за процес.

Ответ на вопрос от пациента

31 января 2024 в 12:05

Доброго дня. Виникли підозри на вагітність, причинами для підозри слугували: незахищені статеві акти ( які були не перервані і під час овуляції і після ), затримка 14 днів, підвищення температури, апетиту, слабкість, головний, сонливість, біль в животі, часті пориви до сечовипускання ( тести на вагітність показували негативний результат). Потім пішли коричневі виділення, а потім червоні ( схожі до менструальних), почав боліти поперек. Чи може це слугувати тим, що відбулася імплантація ембріона?

Ні не може, робіть обстеження і йдіть до гінеколога

Ответ на вопрос от пациента

25 января 2024 в 11:32

13 січня, на 3 день після овуляції тривав дуже короткий статевий акт ( близько 2 хвилин) далі хлопець просто мастурбував. Сьогодні, 24 січня мали початись критичні дні але немає. Дуже сильно хвилююсь через це та думаю постійно. Чи є привід для хвилювань, та який шанс вагітності

Добрий день, Катерино. Тривалість статевого акту ролі не відіграє - якщо він був і без контрацепції то ймовірність вагітності є. Просто - є. Шанси тут не вираховують, це інших спеціалістів і галузей напрямок.

Ответ на вопрос от пациента

23 января 2024 в 18:50

Підкажіть будь ласка, остання менструація була 20грудня, здала сьогодні хгч там 478, який це термін? Дякую

4 тижні 6 днів

Ответ на вопрос от пациента

23 января 2024 в 11:03

Потріскала шкіра на половому органі! Що це означає?

Добрий день Іван, це можу бути прояви грибкового або бактеріального ураження

Ответ на вопрос от пациента

22 января 2024 в 21:31

чи нічого страшного якщо я випила одночасно пробігти та антибіотик лише потім прочитала що мало б пройти мінімум 2 години

Якщо говорити відверто, то немає ніде такого протоколу лікування, будь якої захворювання де б було сказано що потрібно приймати паралельно антибіотик і пробіотик. Загалом це дуже хороша робота реклами фарм компаній, і медичних працівників. Якщо у вас будуть якісь прояви порушення роботи кишечника, тоді можна приймати дану групу лікувально профілактичних препаратів. А так, то нічого поганого не буде через такий прийом як ви зробили.

Ответ на вопрос от пациента

16 января 2024 в 09:41

Дивне питання, та був незахищений оральний секс (трохи більше двох тижнів тому), зараз була два дні температура 39 і гнійний висип у горлі, все схоже до ангіни, і зрештою, чи варто в лікаря вказувати про незахищений оральний секс, адже могла підхопити певну інфекцію

Так, звичайно потрібно казати лікарю про те що був такий випадок

Ответ на вопрос от пациента

12 января 2024 в 23:01

Доброго дня! Аналіз на інфекції показав Уреаплазму Парвум. Лікар призначив лікування антибіотиками на два тижні. По гінекології є міома,поліпи, ендометріоз,кандіда - безсимптомно лише по аналізах. Чи дійсно необхідно лікувати Уреаплазму ? Чи можуть гінекологічні проблеми бути саме через цю інфекцію?

Добрий вечір Тетяно, я думаю що ви впевнений користувач Гугл пошуку і можете знайти ту інформацію яку потрібно. Якщо брати конкретно - Ureaplasma parvum то це не є патогенним мікроорганізмом, і вона самостійно не може викликати ніякі запалення ні у жінок ні у чоловіків, може бути варіантом норми в обох статях при обстеженні. А те що пишуть що ми не коментуємо призначення колег це проблема, так як лікарі лікують і далі те що не потрібно лікувати і призначають ті обстеження ті що не потрібною. Я думаю що на даний момент лікарів необізнаних багато, лікують і шукають проблему не так де потрібно, тому потрібно писати все як є

Ответ на вопрос от пациента

01 января 2024 в 12:39

Доброго дня , скажіть що це може бути , перед місячними завжди набрякали і боліли груди , зараз взагалі не болять , і є затримка 4 дня але іноді в ці дні тягнуло низ живота

Якщо живете статевим життям, робіть тест - для виключення вагітності. Якщо ні - очікуйте менструацій - можливо це фізіологічна затримка. УЗД органів малого тазу

Ответ на вопрос от пациента

16 декабря 2023 в 10:47

Доброго дня. Питання полягає ось в чому,при ретельному дослідженні було виявлено,що пестициди мають або мутагенну дію,або канцерогенну,але існує максимально допустима доза пестицидів,при якій лікарями доведено,що вона не шкодить організму. Як правильно трактувати своє бачення,пестициди викликають рак,чи при допустимих нормах,вони не викликають. Дякую наперед за відповідь

Добрий день, вони можуть мати вплив на організм за певних умов, і за певних ситуацій. Це не означає що у 100 людей які працюють разом буде розвиток злоякісного процесу, а може бути що у 1-2-3-5, але і при інших умовах праці це також могло б викликати дані захворювання. Це те саме що і куріння, не у всіх курців виникає злоякісний процес, просто це підвищений ризик. Тому якщо ви сильно хвилюєтесь на рахунок шкідливого фактору на роботі, потрібно подумати про її зміну, так як це не буде вам давати нормально працювати.