Ломакіна Марина Леонідівна
Ломакіна Марина Леонідівна
Эндокринолог
Написать сообщение

Написать сообщение

Вы можете задать вопрос этому специалисту бесплатно! Ваш вопрос будет отправлен в виде сообщения и мы уведомим Вас об ответе врача

Основная информация о враче

Специальность и направления работы
Стаж работы
5 лет (Без категории)
Местоположение
Украина, Днепр
Название медицинского ВУЗа
ДЗ "ДМА МОЗ України" (2016)
Принимает в клиниках
  • КНП "Міська клінічна лікарня №16" ДМР Дніпропетровська обл., м. Дніпро, проспект Богдага Хмельницького, буд. 19
Написать сообщение
бесплатно

Получите видеоконсультацию врача в пару кликов!

  • Быстро решить волнующую проблему
  • Консультироваться дешевле

Ответ на вопрос от пациента

29 августа 2021 в 20:58

Принимала л тираксин 50,сдала ттг в синево,результат 4.85,при норме 4.2.добавида 25,стала пить 75,сдала ттг 6.37,я опять перешла на 50.Врачи уволились с поликлиники,не у кого узнать.В платную обращаться дорого,у меня пенсия минималка

Добрый день. Помимо дозы л-тироксина, важно понимать, правильно ли Вы принимали препарат, какой торговой марки принимаете л-тироксин, какие ещё препараты сейчас пьёте. Если на дозе 75 у Вас ТТГ выше нормы, то уменьшать препарат не нужно, но на консультацию стоит обратиться, чтобы разобрать много вопросов, от которых возможны Ваши результаты ТТГ.

Ответ на вопрос от пациента

16 августа 2021 в 22:06

Пролактин 86,сдан на 4 день цикла,19 лет Может ли так повышаться из-за стресса или не правильной сдачи анализа?

Добрый вечер, может, помимо специальной подготовки, некоторые препараты могут повышать его уровень, что тоже важно учитывать при его сдаче

Ответ на вопрос от пациента

16 августа 2021 в 18:58

При здачі крові на АТПО виявили 188.3 при нормі 63, наскільки це критично?

Добрий вечір. АТ-ТПО ніяк не впливають на виникнення скарг. Проте важливими при підвищеному рівні АТ-ТПО є рівень ТТГ (тиреотропного гормону) та Ваші репродуктивні плани. В залежності від того, плануєте Ви вагітність чи ні, залежить тактика подальшої діагностики та лікування. Окреме підвищення АТ-ТПО абсолютно не критично.

Ответ на вопрос от пациента

16 августа 2021 в 18:55

Добрий день! Зробила узд щитовидки, виявили сумнівні вузли і направили на пункцію. Зробила і одержала наступний результат : Утворення, які підлягали пункційній біопсії: Вузол правої частки щитоподібної залози розмірами 12х11 мм Вузол правої частки щитоподібної залози розмірами 9х6 мм Вузол правої частки щитоподібної залози розмірами 8х6 мм Цитологічне заключення: Вузол правої частки щитоподібної залози розмірами 12х11 мм- цитологічні ознаки аспіратів характерні для макро-мікрофолікулярних вузлів щитоподібної залози. Визначається фолікулярний епітелій з ознаками високої проліферативної активності та атипії. Клас по Bethesda 4. Вузол правої частки щитоподібної залози розмірами 9х6 мм – Рекомендовано проведення повторної Тапб вузла Вузол правої частки щитоподібної залози розмірами 8х6 мм - аспірат з невеликою кількістю фолікулярних клітин , проте надлишок крові та тромботичні артефакти запобігають точному оцінюванню. Клас по Bethesda 3 . Рекомендовано проведення повторної Тапб вузла. Скажіть, будь ласка, потрібно звертатися відразу до ендокринолога-хірурга? Потрібна операція 100 %?

Добрий вечір. Так, враховуючи результати цитології, необхідно повертатись до хірурга-ендокринолога для подальшого лікування. Обсяг оперативного втручання визначить саме хірург-ендокринолог.