Задайте свой вопрос врачам

Уже зарегистрировались?

Подсказка

Вы можете задать интересующий вас вопрос врачам Botkin.pro и получить их ответы абсолютно бесплатно! Как можно детальнее опишите интересующий Вас вопрос. Все вопросы задаются анонимно. Обратившись к нашим специалистам, Вы не только получите их мнение по волнующему медицинскому вопросу, но и сможете найти хорошего врача бесплатно. Делайте запись на видеоконсультацию к врачу, который дал наиболее развернутый и профессиональный ответ.

Вопрос врачу

25 мая 2017 в 13:18

Остеохондроз

Доброго дня.Мени 34 роки.Пидкажить мени ,будьласка,що мени ликувати.Хворию я вже 2 роки 10 м. У мене проблема з хребтом,грижа L4 -L5,протрузии C3-C4 C4-C5 Th5-Th6 ,змищення хребта,сколиоз,лордоз,Але страждаю я вид симптомив нервових,жме в шии ,потилици,стискае в грудях,нимиють пальци на ливий руци,ноги робляться ватни ,нападають страхи,кидае то в жар ,то в холод.Також боли по всьому хребту,часто болить голова,бувае пече в потилици,стискае в горли.Також болить в грудний клитци ,виддае на серце /кардиограма ничого поганого не показуе/.Якийсь час болила права нога .Також хрустить у плечах та потилици.Спочатку ликари ставили диагноз ВСД.Писля того,як зробили МРТ ,мени ликували хребта. У лютому робили витяжки спини и шии,вакуумний масаж,вколювали вуглекислий газ та заняття на профил.Евминова.Невропатолог приписав Мелитор.Пила 2 мисяци ,але ничого не дало.Зараз записалася до остеопата.Була вже 2 рази,але краще не почуваюся.Е боли в шии та плечах,пече в потилици .Також жме в грудях та шии.Погиршуеться самопочуття.Пидкажить,що мени ликувати .Може проблема в нервови системи и треба ликувати нерви,и чи може допомогти остеопат.

Ответы врачей Botkin.pro

3 ответа
  • Мало информации для того, чтобы дать достойную рекомендацию. Можете ответить на мои вопросы вличной конференции?

  • Добрый вечер . Проверьте уровень кальция в крови , уровень паратгормона

  • доброго дня. вам необхідно лікуватися у невролога в першу чергу, у вас виник задній шийний симпатичний синдром з вторинним корінцевим синдромом, лікування - неефективно оскільки призначене вірно, при бажанні для підтвердження необхідно провести електронейроміографію, а в лікуванні використовувати: нейромідин и нейрорубін і міорелаксанти