Задайте своє питання лікарям

Задайте питання, що цікавить Вас, лікарям Botkin.pro і отримайте їх відповіді абсолютно безкоштовно!

Як можна детальніше опишіть питання, що цікавить Вас. Усі питання задаються анонімно.

Вже зареєструвалися?
Задати питання безкоштовно

Підказка

Задайте питання, що цікавить Вас, лікарям Botkin.pro і отримайте їх відповіді абсолютно безкоштовно! Як можна детальніше опишіть питання, що цікавить Вас. Усі питання задаються анонімно. Звернувшись до наших фахівців, Ви не лише отримаєте їх думку з медичного питання, що хвилює, але і зможете знайти хорошого лікаря безкоштовно. Пишіть в чат, записуйтеся на відеоконсультацію до лікаря, який, на вашу думку, дав найбільш обгрунтовану відповідь.

Запитання лікарю

27 жовтня 2016 о 20:10

стафилококк гемолитический 10 в 4 степени

Найден стафилококк гемолитический 10 в 4 степени, планируем с мужем беременность , нужно ли лечить стафилококк ?

Відповіді лікарів Botkin.pro

3 відповіді
  • Лікувати обовязково. Плюс контроль рісля пройденого лікування.

  • Добрый день, стафилококк гемолитический у вас в не большом титре, поэтому можно его не лечить. Но вам следует также сдать еще один анализ, мазок на микрофлору или микроскопию вагинальных выделений. По этому анализу будет понятно есть ли у вас воспалительный процесс во влагалище или нет, и на сколько он выражен. Если мазок будет в норме, то это значит, что ничего лечить не нужно, можно планировать беременность.

    Касаткина Татьяна Александровна Касаткина Т.А. Акушер-гінеколог (Гінеколог)
    Що далі
  • ДА , согласно бак посеву и чувствительности к антибиотикам

    Степанова Инна Анатольевна Степанова И.А. Акушер-гінеколог (Гінеколог)
    Що далі