Медведчук Элина Леонидовна
Медведчук Элина Леонидовна
Акушер-гінеколог (Гінеколог)
Написати повідомлення

Написати повідомлення

Ви можете поставити запитання цьому фахівцеві безкоштовно! Ваше питання буде відправлено у вигляді повідомлення і ми повідомимо Вас про відповідь лікаря

Основна інформація про лікаря

Стаж роботи
27 років (1 категорія)
Місцезнаходження
Україна, Вінниця
Назва медичного ВУЗу
Винницкий государственный медицинский университет им Н. И. Пирогова (1995)
Написати повідомлення
безкоштовно

Відгуки про лікаря

4 відгуку
  • Виктория Україна, Київ 10 липня 2020 о 14:47

    Спасибо за консультацию!

  • Елена Україна, Київ 20 квітня 2020 о 10:21

    Мне понравилось вежливое отношение и индивидуальный подход доктора. Меня выслушали, задавал наводящие вопросы. Все объяснили доходчиво и просто, дали рекомендации. Что еще важно6 врач Элина Леонидовна очень внимательная и профессиональная. Буду снова обращаться к ней и рекомендовать знакомым и близким.

  • Татьяна Украина, Киев 15 серпня 2019 о 10:11

    Доктор хорошая, спокойная, все понятно объяснила и пр. Видно, что квалифицированный врач - могу сравнивать информацию, которую получаю. Довольна приемом и рекомендую.

  • Marjana Украина, Богородчаны 02 лютого 2019 о 09:13

    Лікар дуже хороша, уважна, чудова саме як доктор

Отримайте відеоконсультацію лікаря в пару кліків!

Цей лікар проводить відеоконсультації, використовуючи сервіс Botkin.pro, завдяки чому ви можете:
  • Консультуватися вдома або в будь-якій точці світу
  • Швидко розв'язати проблему, що хвилює
  • Не стояти в чергах і не думати про папери
  • Консультуватися дешевше

Відповідь на запитання пациєнта

25 лютого 2022 о 10:27

який препарат після флуконазолу йде протигрибковий?який так би мовити проникає в усі тканини....ністатин тільки ж в Кишечнику .Після Фуцис відчуваю полегшення...але потім повертається дискомфорт...явних признаків грибку не має...

Вочевидь кандидоз на фоні якоїсь невиявленої інфекції. Тому пробуйте свічки більш широкого спектру дії, наприклад Нео-Пенотран. Вагінально.
А Екобіол БВ пити по 2 таблетки в день.
Весь курс лікування 7 днів.

Відповідь на запитання пациєнта

04 січня 2022 о 14:26

Сутки как появилась тянущая боль внизу живота,которая отдает в задний проход (иногда боль колющая).Рколо 3 недель перестала принимать противозачаточные.

как минимум это такая бурная овуляция на фоне отмены противозачаточных. Как максимум разрыв яичника, поэтому лучше не тянуть и срочно бежать на прием с обязательным проведением УЗИ.

Відповідь на запитання пациєнта

27 грудня 2021 о 12:22

добрий вечір)) 2,5 роки я в менопаузі, а вчора почалася менструація, що це може бути?

кровомазание в менопаузе может быть признаком рака ендометрия. Поэтому УЗИ это хорошо, но обязательно так же выскабливание полости матки, соскоб отправить к гистологу. Только гистолог сможет назвать причину вашего состояния.

Відповідь на запитання пациєнта

15 грудня 2021 о 11:58

Назначил врач свечи Бифлай 10шт и Гиаваль 10шт , нужно ли после них восстанавливать микрофлору?

Нормальную флору нужно поддерживать всегда

Відповідь на запитання пациєнта

13 грудня 2021 о 10:20

Здравствуйте,месячных не было 2года,а теперь снова начались,но не каждый месяц. Мне 35 лет. Это может влиять на артериальное давление,головокружение,головные боли? И вес мой 120 кг при росте 162. Спасибо.

Татьяна, добрый день. Слишком много возникает к вам встречных вопросов. Может быть мы пообщаемся на онлайн консультации?
Хотелось бы узнать точнее обо всех ваших не гинекологических диагнозах: гипертония какой ст, что со щитовидной железой, диабет? Есть ли хоть какие-то обследования у вас на руках?

Відповідь на запитання пациєнта

12 грудня 2021 о 21:26

Добрий ранок, скажіть будь ласка вагітність відбулась до місячних чи після?

Іванна, ви сумніваєтесь в терміні вагітності?

Відповідь на запитання пациєнта

12 грудня 2021 о 21:22

Доброго вечора, майже 3 місяці назад був викидень, під час вагітності був не дуже хороший прогестерон, не критично але не ідеально, хочу здати та перевірити його зараз, так як плануємо вагітність, на який день циклу це краще зробити

Рівень прогестерону без вагітності немає ніякого значення. В більшості випадків переривання вагітності на ранніх термінах пов'язані з хромосомними аномаліями, а не з нестачею прогестерону. Природа якщо в чомусь помилилась, то швиденько зачищає свої помилки.

Відповідь на запитання пациєнта

12 грудня 2021 о 21:15

Добрий день. Якщо перед взяття урогенетального мазку на флору сходив у туалет за 1 год 30 хв, аналіз прийшов з показниками, що все в нормі. Чи обов’язково перероблювати мазок? Наскільки ці результати достовірні? Не те, що щось турбує, але хочеться бачити дійсні результати.

У чоловіків така будова статевих органів, що важко виявити будь-які інфекції. Для отримання достовірних результатів необхідно відправити на дослідження простатичний сік. І от тут і виникає проблема, тому що для чоловіків це дуже неприємна процедура. Урологи не хочуть це робити і беруть просто якийсь мазок з нижньої частини сечовивідного каналу. Відповідно нічого не отримують. Тому чоловіки у нас " здорові", а насправді інфекції можуть бути.

Відповідь на запитання пациєнта

12 грудня 2021 о 21:09

Дівчинці 11 років. 20 жовтня була перша менструація. Сьогодні 12 грудня і других місячних ще не було. Це нормально?

Добрий вечір. Абсолютно не переживайте. Менструальний цикл має встановитись протягом 2 років. От якщо через два роки після першої менструації цикл і досі не регулярний, тоді тільки починайте хвилюватись. Але скоріше за все - все буде добре. Головне ніяких дієт, помірні фізичні навантаження.

Відповідь на запитання пациєнта

19 жовтня 2021 о 10:40

Я принимаю гинекол. препараты флутафарм фемина, фертифолин, фемостон, дуфастон, и сейчас на фоне простуды пью гропринозин, промоцеф. У меня 4 день температура 38. Мне постоянно хочется пить, прям до обморока. Был измерен сахар 9.2 что очень высокий показатель. Подскажите гинекологиеские препараты которые я пью могут мне повышать сахар?

Ті препарати, які ви приймаєте навряд чи аж так піднімуть рівень цукру. Більш вірогідно, що діабет другого типу і був, просто не проявляв себе до певного часу. В будь-якому випадку краще консультуватись з ендокринологом.